Ζωντανή Παρακολούθηση

live-tracking

Live Παρακολούθηση Στόλου
H Live παρακολούθηση στόλου, είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί τα οχήματα που τον ενδιαφέρουν σε πραγματικό χρόνο, ανά πάσα στιγμή.
Μπορεί να έχει εφαρμογές τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο για να κατευθύνεται ο οδηγός για παράδειγμα ή και να ελέγχεται η σωστή πορεία του οχήματος,

όσο και σε αθλητικό επίπεδο, όπως σε περίπτωση αγώνων μηχανοκίνητων σπορ, όπου ελέγχονται οι πορείες των οχημάτων σύμφωνα με την δοθείσα.
Επίσης, η Live παρακολούθηση στόλου βοηθάει πάρα πολύ στην ασφάλεια, καθώς μπορεί να ελέγχεται εκτός από την σωστή πορεία, η ταχύτητα του οχήματος και πιθανές υπερβάσεις, τυχόν ατύχημα ή βλάβη που ακινητοποιεί το όχημα, και ο οργανωτής ή ο υπεύθυνος της παρακολούθησης να επέμβει άμεσα κατευθύνοντας διασωστικά συνεργεία στον τόπο του συμβάντος.


LIVE Εύρεση οχήματος με SMS

Είναι μια απλή εφαρμογή, που επιτρέπει στο χρήστη με ένα απλό SMS να βρει το όχημά του.
Ο Ιδιοκτήτης στέλνει ένα μήνυμα στον tracker, o οποίος απαντά επίσης με ένα μήνυμα, που περιέχει πληροφορίες για την τρέχουσα (ή την τελευταία καταγεγραμμένη) θέση του οχήματος.
Η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί έτσι, ώστε να στέλνει SMS σε τακτά χρονικά διαστήματα από μόνη της. Έτσι, ακόμη και αν ο κλέφτης ξηλώσει και απενεργοποιήσει την συσκευή πριν ο ιδιοκτήτης ανακαλύψει την κλοπή, θα υπάρχουν τα τελευταία ίχνη της πορείας του οχήματος.
Η εφαρμογή με αυτό τον τρόπο, δεν απαιτεί τερματικό server και συνδρομητική υπηρεσία με πρόγραμμα παρακολούθησης, αλλά αρκεί μια απλή κάρτα που να στέλνει μηνύματα, What's Up, CU κτλ.


Δυνατότητες LOG IN

Οι συνδρομητές του MyTrack για τις δικές τους συσκευές, αλλά και οι συνεργάτες σε εταιρικά events και αγώνες, έχουν επιπλέον δυνατότητες με LogIn στις υπηρεσίες του MyTrack.
Μπορούν ανά πάσα στιγμή να επιλέξουν τις συσκευές τους, να παρακολουθήσουν τα οχήματά τους, και να παρακολουθήσουν Live αγώνες και Events που τους ενδιαφέρουν.

Public Live Tracking
Το Public Live Tracking είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στον οποιοδήποτε ή σε εξουσιοδοτημένους χρήστες του Internet και της ιστοσελίδας μας να παρακολουθήσει την πορεία οχημάτων, αθλητών, ποδηλάτων, στο συγκεκριμένο event!
Μια αναπαράσταση της "Διαδρομής" από την πολυθρόνα και την τηλεόραση, με εικόνα που μεταδίδεται από τον server της οργάνωσης και όπου ο χρήστης μπορεί να επέμβει, παρακολουθώντας όσους τον ενδιαφέρουν ζουμάρωντας στην θέση τους και αντλώντας πληροφορίες για την πορεία τους, όπως ταχύτητα, θέση σε σχέση με άλλους κτλ.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ FOLLOW THE RACE LIVE
CLICK ON THE PHOTO

No Rally No cry logoSmall 

LINK TO LIVE TRACKING

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΥΡΕΣΗ ΑΤΟΜΟΥ FOLLOW RACES LIVE HERE FACEBOOK OFF ROAD TEAM SPECIAL PROJECTS
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ USE ONLY MOZILLA,  CHROME OR SAFARI LINKEDIN ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ 59 
AΓΩΝΕΣ & EVENT TRACKING PUBLIC TRACKING IS ONLY AVAILABLE ΣΥΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ T.K. 10444
  DURING RACE EVENTS   ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
 

WAIT 2-3 MIN TO START